Laserontharing: de behandeling

Wij werken met de nieuwste LightSheer Diodelaser, bekend als de Rolls Royce onder de ontharingslasers. Onderzoekers van de bekende Harvard Universiteit in Amerika hebben de goede resultaten met deze laser in wetenschappelijk onderzoek bevestigd. Ook is het de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA is goedgekeurd.

De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk. Tevens beschikt de LightSheer over een uniek koelsysteem waardoor de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie tot 5°C wordt gekoeld. Door deze koeling is de behandeling niet pijnlijk, de meeste klanten ervaren een ietwat prikkelend gevoel. Verdoving is niet nodig. Na de behandeling is de huid wat rood, zoals na zonnebrand. Deze reactie verdwijnt weer snel, je kan direct je normale bezigheden hervatten. Er blijven na de behandeling geen littekens over.

Afhankelijk van het te ontharen gebied varieert de behandeling van 10 minuten (bijvoorbeeld voor de behandeling van een bovenlip) tot 1 uur (bij de behandeling van de rug). Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden.

Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen noodzakelijk. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 4 tot 8 weken.

Doordat de laserstraal een doorsnede heeft van 1 vierkante centimeter kunnen vele haarzakjes tegelijk worden vernietigd. Hierdoor is het mogelijk grote gebieden zoals oksels, bikinilijn, maar ook hele armen, benen of zelfs de gehele rug te behandelen. Door de hoge effectiviteit van de Diode laser zijn zoals gezegd slechts 3 tot 6 behandelingen nodig, waardoor de kosten voor de totale behandeling verrassend laag zijn.

Daarnaast zijn met de LightSheer Diode laser, in tegenstelling tot andere ontharingslasers, vrijwel alle huidtypes, van licht tot donker, zeer goed te behandelen.


Locaties

Op de volgende locaties bieden we deze behandeling aan: